Hjem > Fakse > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Stille inn F/T-ringetid (raskt, doble ringetoner)

Stille inn F/T-ringetid (raskt, doble ringetoner)

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Når du stiller inn mottaksmodusen til Faks/Tlf-modus, mottar maskinen automatisk anropet hvis det er en faks. Hvis det er et taleanrop, lager maskinen F/T-ringetonen (raskt, dobbelt ringesignal) for den perioden som du stilte inn i alternativet F/T-ringetid. Når du hører F/T-ringetonen, betyr dette at et taleanrop er på linjen.
  • Funksjonen for F/T-ringetid fungerer når du angir Faks/Tlf-modus som mottaksmodus.

Fordi F/T-ringesignalene skjer på maskinen, vil biapparater og eksterne telefoner ikke ringe. Du kan imidlertid fortsatt besvare anropet på en hvilken som helst telefon.

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[F/T-ringetid].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk for lenge du ønsker at maskinen skal ringe for å varsle deg om at du har et taleanrop.
  3. Trykk på image.
    image
    Selv om den som ringer legger på under dobbel-ringing, vil maskinen fortsette å ringe for den innstilte tiden.