Konfigurere skanneinnstillinger for Webtjenester-protokollen

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 11

Klikk på image>Alle apper>Windows-verktøy>Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du på Vis enheter og skrivere.

• Windows 10

Klikk på image>Windows Systemverktøy>Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du på Vis enheter og skrivere.

2. Høyreklikk på maskinikonet, og velg deretter Skannerprofiler.... Dialogboksen Skannerprofiler vises.
  3. Velg skanneprofilen som du vil bruke.
  4. Kontroller at skanneren som er valgt på Skanner-listen, er en maskin som støtter webtjenester for skanning, og klikk deretter på Bruk som standard-knappen.
  5. Klikk på Rediger....
    Rediger profil-dialogboksen vises.
  6. Velg innstillingene Kilde, Papirstørrelse, Fargeformat, Filformat, Oppløsning (ppt), Lysstyrke og Kontrast.
  7. Klikk på Lagre profil-knappen.
    Disse innstillingene brukes når du skanner via webtjenester-protokollen.

Hvis maskinen ber deg om å velge et skanneprogram, velger du Windows Faksing og skanning fra listen.