Koti > Faksi > Faksin lähetys > Lisää kansilehti faksiisi

Lisää kansilehti faksiisi

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Voit lisätä kansilehden seuravaan faksiin tai jokaiseen lähtevään faksiin.
  • Tämä toiminto ei toimi, jos nimitunnusta ei ole määritetty.
  • Kansilehti sisältää laitteesi nimitunnuksen, kommentin ja osoitekirjaan tallennetun nimen.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Faksi].
    image
    Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[Kansilehden asetukset]>[Kansilehden asetukset].
  4. Paina [Kyllä].
  5. Paina [Kansilehtivie.].
  6. Valitse käytettävä viesti pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten viestiä.
    Paina image-painiketta.
  7. Paina [OK]. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  8. Syötä faksinumero.
  9. Paina [Faksin käynnis.].
Kansilehti lisätään seuraavaan faksiin. Jos haluat lisätä kansilehden jokaiseen lähtevään faksiin, määritä asetukset uudeksi oletukseksi.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Faksi].
    image
    Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina [Valinnat]>[Kansilehden asetukset]>[Kansilehden asetukset].
  4. Paina [Kyllä].
  5. Paina [Kansilehtivie.].
  6. Valitse käytettävä viesti pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten viestiä.
    Paina image-painiketta.
    image
    Jos laitteessasi näkyy image, paina sitä.
  7. Paina [OK]. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
    image
    Jos [OK]-painiketta ei näy asettamisen jälkeen, palaa faksien lähetysnäyttöön painamalla image-kuvaketta.
  8. Syötä faksinumero.
  9. Paina [Faksin käynnis.].
Kansilehti lisätään seuraavaan faksiin. Jos haluat lisätä kansilehden jokaiseen lähtevään faksiin, määritä asetukset uudeksi oletukseksi.