Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Asetukset- ja ominaisuudet-taulukot > Asetustaulukot (MFC-L6710DWMFC-L6910DNMFC-L6915DNMFC-EX910)

Asetustaulukot (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Vastaavat mallit:MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

[Yleiset aset.]

[Kaikki asetukset]>[Yleiset aset.]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

Kasetin asetus

Paperityyppi

MT-alusta

-

Valitsee paperityyppi, joka vastaa MT-alustalla olevaa paperia.

Kasetti 1

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa vakiopaperikasetissa olevaa paperia.

Kasetti 2  *1

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa lisäpaperikasetissa (Kasetti 2) olevaa paperia.

Kasetti 3 *1

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa lisäpaperikasetissa (Kasetti 3) olevaa paperia.

Kasetti 4 *1 *2

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa lisäpaperikasetissa (Kasetti 4) olevaa paperia.

Kasetti 5 *1 *2

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa lisäpaperikasetissa (Kasetti 5) olevaa paperia.

Paperikoko

MT-alusta

-

Valitsee MT-alustalle asetetun paperin koon.

Kasetti 1

-

Valitse vakiopaperikasettiin asetetun paperin koko.

Kasetti 2 *1

-

Valitse lisäpaperikasettiin (kasetti 2) asetetun paperin koko.

Kasetti 3 *1

-

Valitse lisäpaperikasettiin (kasetti 3) asetetun paperin koko.

Kasetti 4 *1 *2

-

Valitse lisäpaperikasettiin (kasetti 4) asetetun paperin koko.

Kasetti 5 *1 *2

-

Valitse lisäpaperikasettiin (kasetti 5) asetetun paperin koko.

Kasetti: kopiointi

-

-

Valitse kopiointiin käytettävä paperikasetti.

Kasetti: faksi

-

-

Valitse faksin tulostamiseen käytettävä paperikasetti.

Kasetti: tulosta

-

-

Valitse tulostamiseen käytettävä paperikasetti.

Tulosta sijainti

MT-alusta

X-siirto

Säädä MT-alustaan lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä MT-alustaan lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti 1

X-siirto

Säädä vakiopaperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä vakiopaperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti 2 *1

X-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 2) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 2) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti 3 *1

X-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 3) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 3) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti 4 *1 *2

X-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 4) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 4) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti 5 *1 *2

X-siirto

Siirrä lisäpaperikasettiin (kasetti 5) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Siirrä lisäpaperikasettiin (kasetti 5) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylä) – +500 (ala) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Ohita kasetti *1

-

-

Valitse tietty ohitettava alusta, mikäli siinä on vääränkokoista paperia.

Erottelukasetti *1

-

-

Valitse kasetti, joka sisältää tulostustöiden välillä asetetun erotuspaperin.

Pap. väh. -ilm.

(saatavana tietyissä malleissa)

Pap. väh. -ilm.

-

Valitse, näytetäänkö ilmoitus siitä, että paperikasetin paperi on lähes loppu.

Ilmoitusraja

-

Valitse paperin määrän minimitaso, joka aiheuttaa viestin.

Tark. paperi

-

-

Valitse, näytetäänkö viesti, jossa sinua kehotetaan tarkistamaan paperityyppi ja paperikoko.

Ään.voim.

Soittoääni

-

-

Säädä soiton äänenvoimakkutta.

Äänimerkki

-

-

Säädä äänimerkin äänenvoimakkuutta.

Kaiutin

-

-

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.

Näytön asetus

Taustavalo

-

-

Säädä nestekidenäytön taustavalon kirkkautta.

Himm.ajastin

-

-

Voit asettaa nestekidenäytön taustavalon keston aloitusnäytölle siirtymisen jälkeen.

Muistutusaset.

Asiakirjahälytys

(saatavana tietyissä malleissa)

-

-

Valitse, varoitetaanko sinua, kun asiakirja jää valotustasolle.

Skann. tulos(Ohita tyhjä sivu)

-

-

Näyttää skannattujen sivujen ja ohitettujen sivujen kokonaismäärän, kun skannaus on valmis.

Säästötoiminnot

Ekotila

-

-

Ota seuraavat laiteasetukset käyttöön samanaikaisesti.

• 2-puol. tulostus: Pitkä sivu *3
  • Lepotila: 0 min

• Himm.ajastin: 10 s.

• Hiljainen tila: Kyllä *3

• Väriaineen säästö: Kyllä

*3

Väriaineen säästö

-

-

Lisää väripatruunan riittoisuutta.

Lepotila

-

-

Määritä laitteen virransäästötilan viive.

Hiljainen tila

-

-

Vähennä tulostusmelua.

Autom sammutus

-

-

Aseta tuntimäärä, jonka laite pysyy lepotilassa ennen virrankatkaisutilaan siirtymistä.

Paranna tulostetta

-

-

-

Ota käyttöön Vähennä paperin taipumista- tai Paranna värin kiinnitystä -ominaisuus tulosteiden parantamiseksi.

Tyhjennä muisti

Makrotunnus=

-

-

Poistaa rekisteröidyt makrotiedot.

Virtatunnus

-

-

Poista rekisteröidyt virtatiedot.

Fonttitunn=

-

-

Poistaa rekisteröidyt fonttitiedot.

Poista kaikki

-

-

Palauttaa laitteen makro-/virtatiedot ja fonttitiedot tehdasasetuksiin.

Alusta USB-muistitikku

(Käytettävissä vain, kun USB-muistitikku on valittuna Työn tallennussijainti -valikossa.)

-

-

Alusta USB-muistitikku USB-tallennustilatulostusta varten. USB-tallennustilatulostuksen alustaminen kestää yli 40 minuuttia.

Tämä alustusprosessi ei tee tiedoista täysin palauttamattomissa olevia.

*1
Käytettävissä, jos lisäpaperikasetti on asennettuna.
*2
Vain tuetut mallit.
*3
Tämän asetuksen muuttaminen on mahdollista vain sen jälkeen, kun muutat tiettyjä laiteasetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

[Pikakuv.asetukset]

[Kaikki asetukset]>[Pikakuv.asetukset]

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

(Valitse pikakuvakepainike)

Nim. uud.

Muuta pikakuvakkeen nimeä.

Muokkaa

Muuta pikavalinta-asetuksia.

Poista

Poista pikakuvake.

Rekisteröi kortti/NFC

Määritä pikakuvake henkilökortille.

Poista kortti/NFC

Poista pikakuvake henkilökortista.

[Faksi]

[Kaikki asetukset]>[Faksi]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaukset

Vastaanottoas.

Soittokerrat

-

Aseta soittokertojen määrä, ennen kuin laite vastaa Faksi- ja Faksi/Puhelin-tiloissa.

Vastaanottotila

-

Valitse käyttötarkoitusta parhaiten vastaava vastaanottotila.

F/P soit. pit.

-

Aseta nopean kaksoissoiton pituus Faksi/Puhelin-tilassa.

Faks. esikats.

-

Tarkastele vastaanotettuja fakseja LCD-näytöllä.

Faksitunnist.

-

Vastaanota faksiviestit automaattisesti, kun vastaat puheluun ja kuulet faksin merkkiäänet.

Kaukokäy.tunn.

Kaukokäy.tunn.

Vastaa kaikkiin puheluihin alanumerosta tai ulkoisesta puhelimesta ja kytke kauko-ohjaustunnukset päälle tai pois päältä tunnusten avulla. Tunnukset voidaan mukauttaa.

Aktiv.koodi

Pysäyt.koodi

Autom. pien.

-

Pienennä vastaanotettavien faksien kokoa.

PC-Fax vas.ot.

-

Määritä laitteen asetukset siten, että se lähettää faksit tietokoneeseen.

Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, voit ottaa käyttöön Varmuuskopiointi-suojausominaisuuden.

Muist.vast.ot.

Ei

-

Faks.ed.läh.

Aseta laite lähettämään faksiviestit edelleen tai tallentamaan saapuvat faksit muistiin (jotta voit noutaa ne, kun olet poissa laitteen luota).

Jos valitset faksin edelleenlähetyksen tai faksin säilytyksen, voit ottaa käyttöön Varmuuskopiointi-turvallisuusominaisuuden.

Faksitallennus

Välitä pilvipalveluun

Lähetä saapuvat faksit edelleen online-palveluun.

Edelleenlähetä verkkoon

Lähetä saapuvat faksit edelleen verkkokohteeseen.

Faks.vast.oton leima

-

Tulosta vastaanoton kellonaika ja päivämäärä tulevien faksien yläreunaan.

2-puolinen

-

Tulosta tulevat faksit paperin molemmille puolille.

Lähetysasetuk.

Keräyslähetys

-

Yhdistä samaan faksinumeroon samana päivänä ajastettuina lähetettäväksi asetetut faksit yhteen lähetykseen.

Kansilehtivie.

5.

Aseta omat kommentit faksin kansilehdelle.

6.

Autom. uud.val.

-

Määritä laitteen asetukset siten, että se valitsee viimeisen faksinumeron uudestaan viiden minuutin kuluttua, jos faksilähetys ei onnistunut, koska linja oli varattu.

Kohde

-

Aseta laite näyttämään kohteen tiedot nestekidenäytössä faksinumeron valinnan aikana.

Raporttiaset.

Lähetysraport.

-

Valitse lähetyksen vahvistusraportin alkuasetukset.

Yhteysrap.väli

Yhteysrap.väli

Aseta faksiraportin automaattisen tulostuksen aikaväli.

Kello

Jos valitset muun kuin pois päältä tai joka 50. faksi, voit asettaa tulostuksen ajankohdan.

Päivä

Jos valitset joka 7. päivä, voit asettaa viikonpäivän.

Tulosta viesti

-

-

Tulosta vastaanotetut faksit, jotka on tallennettu laitteen muistiin.

Kaukokäyttö

-

-

Määritä oma koodi faksien kaukonoutoa varten.

Valintarajoitus

Valintanäppäimet

-

Rajoita valintaa, kun valintanäppäimistö on käytössä.

Osoite kirja

-

Rajoita valintaa, kun osoitekirja on käytössä.

Pikakuv.

-

Rajoita valintaa pikavalinnan yhteydessä.

LDAP-palvelin

-

Rajoita LDAP-palvelimen numeroiden valintaa.

Jälj.oleva työ

-

-

Tarkista, mitkä ajoitetut työt ovat muistissa ja peruuta valitut työt.

Muut asetukset

Tunnistesoitto

-

Tallenna uusi soittoäänikuvio laitteeseesi kytkemällä päälle puhelinyhtiön Erottuva soittoääni -palvelu.

[Tulostin]

[Kaikki asetukset]>[Tulostin]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaukset

Emulointi

-

-

Valitse emulointitila.

Tarkkuus

-

-

Valitse tulostuksen erottelutarkkuus.

Tummuus

-

-

Lisää tai vähentää tulostustummuutta.

TulAset

-

-

Aseta tulostusasetukseksi teksti tai grafiikka.

Tulost.asetukset

Fonttilista

HP LaserJet

Tulosta laitteen sisäisten fonttien luettelo.

BR-Script 3

Testitulost.

-

Tulosta testisivu.

2-puolinen

2-puol. tulostus

-

Ota käyttöön tai poista käytöstä 2-puolinen tulostus ja valitse pitkä sivu tai lyhyt sivu.

Yksittäinen kuva

-

Tulostaessasi työtä, jonka viimeinen sivu on yksipuolinen, voit lyhentää tulostusaikaa valitsemalla 1-puol. syöttö -vaihtoehdon.

Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia, valitse 2-puol. syöttö -vaihtoehto. Jos valitset 1-puol. syöttö -vaihtoehdon kirjelomaketta tai esipainettua paperia varten, viimeinen sivu tulostetaan kääntöpuolelle.

Autom. jatko

-

-

Valitse tämä asetus, jos haluat laitteen kuittaavan paperikoko- tai materiaalivirheet ja käyttävän paperia muilta alustoilta.

Paperityyppi

-

-

Aseta paperityyppi.

Paperikoko

-

-

Aseta paperikoko.

Määrä

-

-

Asettaa tulostettujen sivujen määrän.

Suunta

-

-

Määrittää tulostuksen pysty- tai vaakasuunnassa.

Tulosta sijainti

-

-

Siirry tulostussijainnin asetusvalikoihin.

Autom. sivunv.

-

-

Asetuksen avulla laite tulostaa jäljellä olevat tiedot automaattisesti.

HP LaserJet

Fontin nro

Fontin nro

Asettaa fonttinumeron.

Ladatt.font.nro

Aseta ohjelmistofontin numero.

Tämä valikko tulee näkyviin, jos ohjelmistofontti on asennettuna Brother-laitteessasi.

Fontin askellus

-

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

-

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Merkistö

-

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tulosta taulukko

-

Tulosta kooditaulukko.

Autom. rivinv.

-

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. rivinpal.

-

PÄÄLLÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

POIS PÄÄLTÄ: LF -> LF, FF -> FF tai VT -> VT

Autom. RIVITYS

-

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa oikean marginaalin.

Autom. SIIRTO

-

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa alamarginaalin.

Vasen marg.

-

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

-

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

-

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

-

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

-

Asettaa sivun rivien määrän.

Kasettikomento

-

Voit käyttää tätä asetusta, mikäli järjestelmä antaa paperikasettien yhteensopivuusvirheen HP-ohjaimia käytettäessä.

Epson FX-850

Fontin nro

Fontin nro

Asettaa fonttinumeron.

Ladatt.font.nro

Aseta ohjelmistofontin numero.

Tämä valikko tulee näkyviin, jos ohjelmistofontti on asennettuna Brother-laitteessasi.

Fontin askellus

-

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

-

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Merkistö

-

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tulosta taulukko

-

Tulosta kooditaulukko.

Jos nestekidenäyttöön tulee näkyviin Vaihda emulointi, valitse haluamasi vaihtoehto.

Autom. rivinv.

-

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. peite

-

Asettaa sekä ylä- että alamarginaalin kaksirivisiksi. Kun asetat Autom. peite -toiminnon tilaan Kyllä, asetus ohittaa Ylämarginaali ja Alamarginaali -asetuksen.

Vasen marg.

-

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

-

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

-

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

-

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

-

Asettaa sivun rivien määrän.

IBM Proprinter

Fontin nro

Fontin nro

Asettaa fonttinumeron.

Ladatt.font.nro

Aseta ohjelmistofontin numero.

Tämä valikko tulee näkyviin, jos ohjelmistofontti on asennettuna Brother-laitteessasi.

Fontin askellus

-

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

-

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Merkistö

-

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tulosta taulukko

-

Tulosta kooditaulukko.

Jos nestekidenäyttöön tulee näkyviin Vaihda emulointi, valitse haluamasi vaihtoehto.

Autom. rivinv.

-

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. rivinpal.

-

PÄÄLLÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

POIS PÄÄLTÄ: LF -> LF, FF -> FF tai VT -> VT

Autom. peite

-

Asettaa sekä ylä- että alamarginaalin kaksirivisiksi. Kun asetat Autom. peite -toiminnon tilaan Kyllä, asetus ohittaa Ylämarginaali ja Alamarginaali -asetuksen.

Vasen marg.

-

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

-

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

-

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

-

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

-

Asettaa sivun rivien määrän.

BR-Script 3

Virhetuloste

-

Valitsee, tulostaako laite ilmenevien virheiden tiedot.

PDF

Monta sivua

-

Aseta sivun asettelu, kun tulostat useita sivuja.

PDF-tulostusaset.

-

Määritä PDF-tulostuksen asetukseksi joko PDF-tiedoston kommenttien (merkinnät) tai leimojen tulostaminen tekstin lisäksi.

PDF, sovita arkille

-

Valitse, skaalaako laite PDF-tiedoston sivuja tai muuttaako se niiden kokoa valitulle paperikoolle sopivaksi.

Kopiovalikko

Kopio

-

Ottaa tai poistaa hiilikopiotoiminnon käytöstä.

Määrä

-

Asettaa tulostettujen sivujen määrän.

Kopio 1 kasetti

-

Valitsee kopion 1 alustan.

Kopio 1 makro

-

Valitsee kopion 1 makron/virran.

Kopio 2 kasetti... Kopio 8 kasetti

-

Valitsee kopioiden 2–8 alustan.

Kopio 2 makro... Kopio 8 makro

-

Valitsee kopioiden 2–8 makron/virran.

Työn tallennussij.

(saatavana tietyissä malleissa)

-

-

Valitse sijainti, johon haluat tallentaa tulostustyöt.

Palauta tulostin

-

-

Palauta laitteen asetukset tehdasasetuksiin.

[Verkko]

[Kaikki asetukset]>[Verkko]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

Kiinteä verkko

TCP/IP

Boot method

IP-käynnistysyritykset

Valitse käyttötarkoitusta parhaiten vastaava BOOT method.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

(enintään 32 merkkiä)

WINS-määritykset

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määritä laite varaamaan IP-osoite link-local-osoitealueelta automaattisesti.

IPv6

-

Kytke IPv6-protokolla päälle tai pois.

Ethernet

-

-

Valitse Ethernet-linkkitila.

Kiinteä tila

-

-

Tarkista tämänhetkinen kiinteän verkon tila.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Määritä oletukseksi  *1

(Langatonta verkkoyhteyttä käyttävät mallit)

-

-

Palauta kiinteän verkon asetukset tehdasasetuksiin.

Kiinteä käyt.  *1

(Langatonta verkkoyhteyttä käyttävät mallit)

-

-

Kytke kiinteä LAN-verkko päälle tai pois päältä manuaalisesti.

WLAN (Wi-Fi)  *1

(Langatonta verkkoyhteyttä käyttävät mallit)

Etsi Wi-Fi-verkko

-

-

Määritä langattoman verkkosi asetukset manuaalisesti.

TCP/IP

Boot method

IP-käynnistysyritykset

Valitse käyttötarkoitusta parhaiten vastaava BOOT method.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

(enintään 32 merkkiä)

WINS-määritykset

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määritä laite varaamaan IP-osoite link-local-osoitealueelta automaattisesti.

IPv6

-

Kytke IPv6-protokolla päälle tai pois.

WPS-/Painike

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS-/PIN-koodi

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla.

WLAN-tila

Tila

-

Tarkastele nykyistä langattoman verkon tilaa.

Signaali

-

Tarkista tämänhetkinen langattoman verkon signaalinvoimakkuus.

SSID

-

Katso nykyinen SSID.

Yhteystapa

-

Tarkista nykyinen yhteystila.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Määritä oletukseksi

-

-

Palauta langattoman verkon asetukset tehdasasetuksiin.

WLAN käytössä

-

-

Kytkee langattoman liitännän päälle tai pois päältä.

Wi-Fi Direct  *1

(Langatonta verkkoyhteyttä käyttävät mallit)

Manuaal.

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset manuaalisesti.

Ryhmän omist.

-

-

Määritä laite ryhmän omistajaksi.

Painike

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

PIN-koodi

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla.

Laitetiedot

Laitteen nimi

-

Näytä laitteesi laitenimi.

SSID

-

Näytä ryhmän omistajan SSID.

Kun laite ei ole yhteydessä verkkoon, nestekidenäytössä lukee Ei kytketty.

IP-osoite

-

Näytä laitteesi nykyinen IP-osoite.

Tilatiedot

Tila

-

Tarkista tämänhetkinen Wi-Fi Direct -verkon tila.

Signaali

-

Tarkista tämänhetkinen Wi-Fi Direct -verkon signaalinvoimakkuus.

Kun laitteesi toimii ryhmän omistajana, LCD-näyttö näyttää aina vahvan signaalin.

Liitäntä käyt.

-

-

Kytke Wi-Fi Direct -yhteys päälle tai pois.

NFC

(saatavana tietyissä malleissa)

-

-

-

Kytke NFC-toiminto päälle tai pois.

Sähköposti

S-postiosoite

-

-

Syötä sähköpostiosoite.

(enintään 255 merkkiä)

Palvelinaset.

SMTP

Palvelin

Anna SMTP-palvelimen nimi ja osoite.

Portti

Anna SMTP-portin numero.

Lupa SMTP

Valitse suojausmenetelmä sähköposti-ilmoitukselle.

SSL/TLS

Lähetä tai vastaanota sähköposteja sellaisen sähköpostipalvelimen kautta, joka edellyttää suojattua SSL/TLS-yhteyttä.

Tark. varm.

Vahvista SMTP-palvelimen varmenne automaattisesti.

POP3/IMAP4

Protokolla

Valitse palvelimelta saatujen sähköpostien vastaanottoprotokolla.

Palvelin

Anna palvelimen nimi ja osoite.

Portti

Anna portin numero.

Postil. tunnus

Syötä sähköpostilaatikon nimi.

(enintään 255 merkkiä)

Postil. salasana

Anna salasana palvelimeen kirjautumista varten.

(enintään 128 merkkiä)

Valitse kansio

Valitse määritetty kansio sähköpostilaatikosta IMAP4-protokollan avulla.

SSL/TLS

Lähetä tai vastaanota sähköposteja sellaisen sähköpostipalvelimen kautta, joka edellyttää suojattua SSL/TLS-yhteyttä.

Tark. varm.

Vahvista SMTP-palvelimen varmenne automaattisesti.

APOP

Kytke APOP päälle tai pois.

As.sähköp.vast

Auto pollaus

Auto pollaus

Tarkistaa automaattisesti uudet viestit palvelimelta.

Poll. tiheys

Määritä, kuinka usein uusia viestejä tarkistetaan palvelimelta.

Otsikko

-

Valitse tulostettavan viestiotsikon sisältö.

Poista/lue virheviesti

-

POP3-palvelin poistaa virheviestit automaattisesti. IMAP4-palvelin poistaa virheviestit automaattisesti sen jälkeen, kun viestit on luettu.

Vahvistus

-

Vastaanota vahvistukset.

As.sähköp.läh.

Aihe

-

Näytä aihe.

Kokorajoitus

Kokorajoitus

Rajoita sähköpostiasiakirjojen kokoa.

Enimmäiskoko(Mt)

Vahvistus

-

Lähetä vahvistukset.

Edel.lähet.as.

Edelleenlähetys

-

Lähetä asiakirja edelleen toiseen faksilaitteeseen.

Ed.läh.domain

Edel.lähet. ##

Rekisteröi toimialueen nimi.

Edel.läh.rap.

-

Tulosta edelleenlähetysraportti.

Raporttiaset.

Sähköposti

Lähetysraport.

Valitse lähetyksen vahvistusraportin alkuasetukset.

IFAX

Lähetysraport.

Manuaalinen vast.

-

-

Tarkista uudet viestit manuaalisesti POP3- tai IMAP4-palvelimelta.

Verkkoyhteysasetukset

Välitysp. aset.

Välityspal. yht.

-

Muuta verkkoyhteysasetukset.

Osoite

-

Portti

-

Käyttäjänimi

-

Tunnussana

-

Verkkopohj. hallinta

-

-

-

Ota WWW-pohjainen hallinta käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, varmista, että määrität WWW-pohjaisen hallinnan yhteystavan.

Faksi palvelimelle

Faksi palvelimelle

-

-

Valitse verkkoyhteystyyppi.

Etuliite

-

-

Loppuliite

-

-

IPsec

-

-

-

IPsec on IP-protokollan lisäsuojausominaisuus, joka tarjoaa todennus- ja salauspalveluita. On suositeltavaa ottaa yhteys järjestelmänvalvojaan ennen asetuksen muuttamista.

GlobalNW dtct.

Salli havaitseminen

-

-

Ota Yleinen havaitseminen -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä. Toiminto havaitsee ja ilmoittaa käyttäjälle, kun käyttäjä vahingossa muodostaa yhteyden yleiseen verkkoon.

Hylkää pääsy

-

-

Poista yhteydet yleiseen verkkoon käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauta kaikki verkkoasetukset takaisin tehdasasetuksiin.

*1
(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton moduuli (lisävaruste) on asennettu.

[Tulosta rap.]

[Kaikki asetukset]>[Tulosta rap.]

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Lähetysvahvis.

Näytä LCD-näytössä

Näytä viimeiseksi lähetetyn faksin lähetyksen vahvistusraportti.

Tulosta raportti

Tulosta viimeiseksi lähetetyn faksin lähetyksen vahvistusraportti.

Osoite kirja

-

Tulosta luettelo osoitekirjan muistiin tallennetuista nimistä ja numeroista.

Faksiraportti

-

Tulosta 200 edellisen vastaanotetun ja lähetetyn faksin tiedot.

(TX tarkoittaa lähetystä. RX tarkoittaa vastaanottoa.)

Käytt. aset.

-

Tulosta käyttäjäasetusten luettelo.

Tulostinasetukset

-

Tulosta tulostinasetusten luettelo.

Verkkomääritykset

-

Tulosta käyttäjän verkkomääritysten luettelo.

Tul. tied.luett.

-

Tulostaa laitteen muistiin tallennettujen tietojen luettelon.

Rumputestitulostus

-

Tulosta rummun puhdistustarpeen tarkistuslehti.

WLAN-raportti  *1

(Langatonta verkkoyhteyttä käyttävät mallit)

-

Tulosta langattoman lähiverkon yhteystulokset.

*1
(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton moduuli (lisävaruste) on asennettu.

[Laitetiedot]

[Kaikki asetukset]>[Laitetiedot]

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Sarjanumero

-

Tarkista laitteesi sarjanumero.

Laiteohjelmaver.

Pääversio

Tarkista laitteesi laiteohjelmistoversio.

Suojausversio

Laiteohj. päivitys

-

Päivitä laitteeseen viimeisin laiteohjelmisto.

Laiteohj. autom. Tark

-

Näytä laiteohjelmiston tiedot pääaloitusnäytössä.

Sivulaskuri

Yhteensä

Tarkista laitteen tulostamien sivujen kokonaismäärä.

Faksi

Kopio

Tulosta

Muu

Osien käyttöikä  *1

Rumpu

Näyttää rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

Kiinnitysyksikkö

Näyttää rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

Laseryksikkö

Näyttää laserskannerin jäljellä olevan käyttöiän.

PS-tarv. MT

Näyttää paperinsyöttöpakkaus MT:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarvikk. 1

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 1:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarvikk. 2 *2

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 2:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarv. 3 *2

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 3:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarv. 4 *2 *3

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 4:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarv. 5 *2 *3

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 5:n jäljellä oleva käyttöiän.

*1
Osan käyttöikä on arvioitu ja saattaa vaihdella käytön mukaan.
*2
Käytettävissä, jos lisäpaperikasetti on asennettuna.
*3
Vain tuetut mallit.

[Perusasetukset]

[Kaikki asetukset]>[Perusasetukset]

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Pvm ja aika

Päivämäärä

Lisää näytössä ja lähetettyjen faksien otsikoissa näkyvä päivämäärä ja kellonaika.

Kello

Kellon tyyppi

Valitse ajan esitystapa (12 tuntia tai 24 tuntia).

Auto kesäaika

Määritä laite vaihtamaan automaattisesti kesäaikaan.

Aikavyöhyke

Aseta aikavyöhyke.

Nimitunnus

Faksi

Syötä faksattavilla sivuilla näytettävä nimi ja faksinumero.

Puhelin

Nimi

Äänit./Pulssi

-

Valitse numeronvalintatila.

Valintaääni

-

Lyhennä valintaäänen tunnistuksen taukoa.

Linjavalinta

-

Valitse puhelinlinjatyyppi.

Yhteensopivuus

-

Säädä taajuuskorjausta lähetysongelmien ratkaisemiseksi.

VoIP-palveluntarjoajat tarjoavat faksitukea käyttämällä erilaisia standardeja. Jos faksin lähetysvirheet ovat yleisiä, valitse Perus (VoIP).

Tehdasasetus

Koneen nollaus

Palauta kaikki muuttamasi laitteen asetukset.

Verkon nollaus

Palauta kaikki verkkoasetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Osoitekirja ja faksi

Poista kaikki tallennetut numerot ja faksiasetukset.

Kaikki asetukset

Palauta kaikki laiteasetukset tehdasasetuksiin.

Tehdasasetukset

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Kielivalinta

(Käytettävissä vain joissain maissa)

-

Vaihda nestekidenäytön kieli.

[Valvojan asetukset]

image [Valvojan asetukset]

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaukset

Alkunäytön asetukset

Kuvakkeet

-

-

Poista kuvakkeita, lisää kuvakkeita tai siirrä kuvakkeita muihin kohtiin aloitusnäytöissä.

Taustaväri

-

-

Muuta kosketusnäytön tausta väri valkoiseksi tai mustaksi.

Välilehdet

Nim. uud.

Välilehti 1

Muuta välilehtien nimeä.

Välilehti 2

Välilehti 3

Välilehti 4

Välilehti 5

Välilehti 6

Välilehti 7

Välilehti 8

Pääasiallinen aloitusnäyttö

-

Aseta pääaloitusnäyttösi.

Näytä tiedot
IP-osoite

-

Valitse, näytetäänkö laitteen IP-osoite aloitusnäytöissä.

Alkunäytön asetusten nollaus

-

-

Palauta aloitusnäytön asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Muut näyttöasetukset

Kopioi näyttö

-

-

Aseta kopiointiasetusten näytön oletusasetukset.

Skannausnäyttö

-

-

Aseta skannausnäytön oletusasetukset.

Rajoitusten hallinta

Käyttäjärajoitustoiminto

-

-

Ota rajoitustoiminnot, kuten Secure Function Lock, käyttöön tai poista ne käytöstä.

Asetuslukko

-

-

Estä valtuuttamattomia käyttäjiä muokkaamasta laitteen asetuksia.

Asetuslukon tiedot

-

-

Valitse tietyt laitteen asetukset, joiden muuttamisen haluat estää luvattomilta käyttäjiltä.

Tunnussana

-

-

-

Rekisteröi tai vaihda salasana, jotta voit kirjautua järjestelmänvalvojan asetusten valikkoon.