Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Paperikasetin valitseminen tulostusta varten

Paperikasetin valitseminen tulostusta varten

Voit vaihtaa kopioitaessa, faxvastaanotossa ja tietokonetulostuksessa käytettävän oletuspaperikasetin.
image
DCP-mallit eivät tue faksitoimintoa.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Yleiset aset.]>[Kasetin asetus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Pyyhkäise ylös tai alas ja paina image tai image, kunnes näytössä on [Kasetti: kopiointi], [Kasetti: faksi], tai [Kasetti: tulosta]-vaihtoehto, ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  3. Tuo esiin haluamasi valinta pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten numeroa. Esimerkiksi [MT>K1] -vaihtoehdon ollessa käytössä laite käyttää MT-alustaa, kunnes se tyhjenee siirtyen sitten käyttämään alustaa 1.
  4. Paina image.
    image
    • Kun kopioit ADS:n avulla ja laitteen kasetteihin on asetettu erikokoisia tulostusmateriaaleja, laite hakee kasetin, jossa on sopivinta paperia ja syöttää tästä kasetista.
    • Jos kopioit valotustasolta, tulostusmateriaali syötetään ensisijaiselta kasetilta, vaikka toisessa paperikasetissa olisi sopivampaa paperia.
    • (Mallit, joissa on faksitoiminto) Käytä seuraavia paperikokoja faksien tulostukseen: Letter, A4, Legal, Folio, Mexico Legal tai India Legal. Jos millään alustalla ei ole sopivankokoista paperia, laite tallentaa vastaanotetut faksit, ja kosketusnäytölle ilmestyy [Kokoristiriita].
    • (Mallit, joissa on faksitoiminto) Jos paperi on loppunut kasetista ja vastaanotetut faksit on tallennettu laitteen muistiin, kosketusnäyttöön tulee viesti [Ei paperia]. Aseta tyhjään kasettiin paperia.