Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Muuta paperin tarkistuksen asetus

Muuta paperin tarkistuksen asetus

Kun paperin kokoasetus on käytössä ja vedät paperikasetin ulos laitteesta tai asetat paperia MT-alustaan, nestekidenäyttöön tulee näkyviin viesti, jossa kysytään, haluatko vaihtaa paperityypin ja paperikoon.

Oletusarvoisesti asetus on päällä.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Yleiset aset.]>[Kasetin asetus]>[Tark. paperi].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image.