Koti > Tulostus > Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

Vastaavat mallit:MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
USB-muistitikulta tulostamisen avulla voit tallentaa suojatut tulostustiedot USB-muistitikkuun ja tulostaa ne myöhemmin antamalla salasanan laitteen ohjauspaneelissa.
HUOMAUTUS

USB-muistitikun vaatimukset:

• Tallennustilan koko: 1 Gt tai enemmän (Suositus: 16 Gt tai enemmän)
  • Alustus: FAT32/exFAT
  • USB-muistitikulle tallennetut tiedot on salattu, mutta tämä ei välttämä suojaa sitä valtuuttamattomalta käytöltä kaikissa tilanteissa. Pidä huolta, että tiedot ja USB-muistitikku säilytetään turvallisesti.
  • USB-muistitikulla olevat tiedot voi lukea vain tulostimella, jolle tarkoitettuja tietoja sille on tallennettu. Et voi lukea tietoja toisella laitteella tai tietokoneella.
  • Kun et enää tarvitse USB-muistitikkua laitteesi tietojen tallentamiseen ja haluat käyttää sitä muussa tarkoituksessa, poista kaikki tallennetut tiedot ja alusta USB-muistitikku tietokoneellasi. Jos haluat alustaa USB-muistitikun tai tyhjentää sen, katso ohjeita käyttöoppaasta.

Lisätietoa tulostinohjaimen asetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

1. Yhdistä USB-muistitikkusi USB-porttiin (takana).
    image
  2. Paina image.
  3. Paina laitteen ohjauspaneelissa image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Tulostin]>[Työn tallennussijainti].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  4. Paina [USB-muistitikku (takaportti)]-painiketta.
    Nestekidenäyttöön tulee USB-muistitikun alustamista koskeva viesti.
    HUOMAUTUS
    Kun muutat tallennustöiden tallennussijaintia, kaikki laitteen muistiin tallennetut työ-, fontti-, makro- ja virtatiedot poistetaan.
  5. Paina [OK]-painiketta kahden sekunnin ajan alustaaksesi.
    Laite käynnistyy uudelleen USB-tallennustilatulostusominaisuuden aktivoimista varten.
    HUOMAUTUS
    Kun laite käynnistyy uudelleen USB-tallennustilatulostusominaisuuden aktivoimista varten, makro-, virta- ja fonttitiedot poistetaan USB-muistitikulta.
  6. Viimeistele tulostinohjaimessa suojatun tulostuksen asetukset ja suorita tulostuskomento sovelluksessasi.
  7. Näytä valinta [Suoj. tulostus] pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle laitteen ohjauspaneelissa tai painamalla image tai image, ja paina sitä sitten.
  8. Tuo käyttäjänimet näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten käyttäjänimeäsi.
  9. Syötä nelinumeroinen salasana ja paina [OK].
  10. Tuo tulostustyö näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitä sitten.
  11. Syötä kopioiden määrä ja paina [OK].
  12. Paina [Aloita]-painiketta.

Laite tulostaa tiedot ja poistaa tulostustyön USB-muistitikulta.

TÄRKEÄÄ
ÄLÄ irrota USB-muistitikkua USB-portista (takana), ennen kuin tulostus on päättynyt.