Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Wi-Fi Direct® -käyttö > Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä painikemenetelmää

Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä painikemenetelmää

Vastaavat mallit:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
HUOMAUTUS

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

image
Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu. Yhdistä painamalla [OK].]. Yhdistä painamalla [OK]-painiketta.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Painike] laitteen nestekidenäytössä.
    image
    • Jos mobiililaite ei tue Wi-Fi Direct -toimintoa, toimi seuraavasti:
      1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Ryhmän omist.] ja paina sitten [Kyllä].
      2. Pyyhkäise ylös- tai alaspäin tai paina image tai image ja valitse [Painike].
    • Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Kun esiin tulee [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa. Paina sitten [OK].] -viesti, mobiililaitteen Wi-Fi Direct -toiminto on päällä (katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöoppaasta). Kytke laitteeseen virta painamalla [OK].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos mobiililaitteesi näyttöön tulee luettelo laitteista, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse Brother-laitteesi.
    • Jos Brotherin näyttöön tulee luettelo mobiililaitteista, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse haluamasi mobiililaite. Etsi käytettävissä olevia laitteita uudelleen painamalla [Hae uudelleen].
  4. Kun mobiililaitteen yhdistäminen onnistuu, laitteen nestekidenäytöllä näkyy [Kytketty].