Wi-Fi Direct -yleiskuvaus

Vastaavat mallit:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
HUOMAUTUS

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Wi-Fi Direct on yksi Wi-Fi Alliance® -yhtiön kehittämistä langattomista määritystavoista. Voit sen avulla liittää mobiililaitteen turvallisesti laitteeseesi ilman langatonta reititintä/tukiasemaa.

image
  1. Mobiililaite
  2. Laitteesi
image
  • Wi-Fi Direct -toiminto voi olla käytössä kiinteällä tai langattomalla verkkoyhteydellä samanaikaisesti.
  • Wi-Fi Direct-toimintoa tukevasta laitteesta voi tulla ryhmän omistaja (G/O). Wi-Fi Direct -verkkoa määritettäessä ryhmän omistaja toimii tukiasemana.