Koti > Verkko > Määritä verkkoasetukset > Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä laitteen verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelin valikkoa [Verkko].
image
  • Saat lisätietoja ohjauspaneelissa määritettävissä olevista verkkoasetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asetustaulukot
  • Voit myös määrittää ja muuttaa laitteen verkkoasetuksia käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa.

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Tuo esiin haluamasi verkkovaihtoehto pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja painamalla sitten valintaa. Toista tämä vaihe, kunnes olet valikossa, jonka asetukset haluat määrittää, ja seuraa sitten LCD-näytön ohjeita.