Asetuslukon salasanan asettaminen

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Yleiset aset.]>[Asetuslukko].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Anna nelinumeroinen salasana.
  3. Paina [OK].
  4. Syötä salasana uudelleen, kun LCD-näytölle ilmestyy viesti [Vahvista:].
  5. Paina [OK].
  6. Paina image.

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Paina image [Valvojan asetukset].
  2. Kirjoita nykyinen järjestelmänvalvojan salasana ja paina sitten [OK].
  3. Paina [Tunnussana]-painiketta.
  4. Kirjoita nykyinen järjestelmänvalvojan salasana uudelleen ja paina sitten [OK].
  5. Kirjoita haluamasi salasana (8 - 32 merkkiä) ja paina sitten [OK]-kuvaketta.
    image
    Salasanaa toimii myös muissa [Valvojan asetukset] -toiminnoissa ja WWW-pohjaiseen hallintaan kirjautumisessa.
  6. Kun nestekidenäytössä näkyy [Vahvista], kirjoita salasana uudelleen ja paina sitten [OK]-kuvaketta.
  7. Kun laite kehottaa sinua valitsemaan seuraavan vaiheen, tee valintasi.
  8. Paina image.