Informatie over de diepe slaapstand

Als het apparaat in de slaapstand staat en gedurende een bepaalde tijd geen taken ontvangt, wordt automatisch de diepe slaapstand ingeschakeld. De tijdsduur is gebaseerd op uw specifieke model en instellingen.

In de diepe slaapstand wordt er minder energie verbruikt dan in de slaapstand.

Toepasselijke modellen

LCD van machine in Stand diepe slaap

Omstandigheden die het apparaat activeren

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

De achtergrondverlichting van het LCD-scherm gaat uit en de LED knippert.

• Het apparaat ontvangt een taak.

• Iemand drukt op image of de touchscreen LCD.