Zomertijd automatisch inschakelen

U kunt het apparaat zo instellen dat de zomertijd automatisch wordt ingeschakeld.

Het apparaat wordt dan automatisch in de lente een uur vooruitgezet en in de herfst een uur achteruit. Zorg ervoor dat u de juiste datum en tijd in de instelling Datum & Tijd hebt ingevoerd.

Deze functie is alleen in sommige landen beschikbaar.

1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Stand.instel.]>[Datum en tijd]>[Aut. zomertijd].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.