Papier in de multifunctionele lade (Multif. lade) plaatsen

Wanneer u een ander papierformaat en -type in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat en -type op het apparaat of de computer wijzigen.

• Normaal papier
  • Dun papier
  • Dik papier
  • Kringlooppapier
  • Briefpapier
  • Briefhoofdpapier
  • Gekleurd papier

1. Til de steunklep op zodat het papier niet van de documentuitvoer met bedrukte zijde naar beneden valt.
    image
  2. Open de multifunctionele lade en laat deze voorzichtig zakken.
    image
  3. Trek de steun van de Multif. lade naar buiten.
    image
  4. Verschuif de papiergeleiders van de Multif. lade zodat het te gebruiken papier er precies doorheen past.
    image
  5. Zorg ervoor dat het afdrukoppervlak in de Multif. lade naar boven gericht is.
    image
    image
    • Zorg ervoor dat het papier zich onder de maximumaanduiding (1) bevindt.
    • Wanneer u briefhoofd- of voorbedrukt papier gebruikt, plaats u het papier correct georiënteerd.imageimage Verwante informatie: Apparaatinstellingen wijzigen om af te drukken op briefpapier of voorgedrukt papier vanuit de multifunctionele lade