Home > Mobiel/Web Connect > AirPrint > Overzicht AirPrint

Overzicht AirPrint

AirPrint is een afdrukoplossing voor Apple-besturingssystemen waarmee u draadloos foto's, e-mailberichten, webpagina's en documenten kunt afdrukken vanaf een iPad, iPhone, iPod touch of Mac-computer zonder dat u daarvoor een driver hoeft te installeren.

Bovendien kunt u met AirPrint rechtstreeks vanaf een Mac-computer faxen verzenden zonder ze eerst af te drukken en documenten naar uw Mac-computer scannen. (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Met AirPrint kunt u ook documenten scannen naar uw Mac-computer.

Ga naar de Apple-website voor meer informatie.

image

Apparatuur die is voorzien van de Apple-badge, is specifiek ontwikkeld voor gebruik met de technologie die op de badge is aangegeven en door de ontwikkelaar gecertificeerd omdat die voldoet aan de prestatiestandaarden van Apple.