Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Het webservicesprotocol gebruiken voor netwerkscannen (Windows 10 en Windows 11) > Met het webservicesprotocol kunt u de scannerdriver installeren (Windows 10 en Windows 11)

Met het webservicesprotocol kunt u de scannerdriver installeren (Windows 10 en Windows 11)

• Controleer of de juiste software en drivers zijn geïnstalleerd voor uw apparaat.
  • Controleer of de hostcomputer en het Brother-apparaat zich op hetzelfde subnet bevinden en of de router foutloos is geconfigureerd zodat gegevensuitwisseling tussen twee apparaten mogelijk is.
  • U moet het IP-adres op uw Brother-apparaat configureren voordat u deze instelling configureert.
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Windows 11

Klik op image>Alle apps>Windows Tools>Configuratiescherm. Klik in de groep Hardware en geluiden op Een apparaat toevoegen.

• Windows 10

Klik op image>Systeem>Configuratiescherm. Klik in de groep Hardware en geluiden op Een apparaat toevoegen.

image
    • De Web Services-naam van het Brother-apparaat bestaat uit de modelnaam en het MAC-adres.
    • Beweeg de muis over de naam van het apparaat om informatie over het apparaat weer te geven.
  2. Selecteer het apparaat die u wilt installeren en volg de aanwijzingen op het scherm.
    image
    Om de installatie van de drivers ongedaan te maken, klikt u op Verwijderen of image (Remove device).