Home > Kennismaken met uw apparaat > Locaties van de in-/uitgangspoorten op uw apparaat

Locaties van de in-/uitgangspoorten op uw apparaat

De in-/uitgangspoorten bevinden zich op de voor- en achterkant van uw apparaat.

image

1. LINE -aansluiting (Voor MFC-modellen)
  2. EXT. -contact (Voor MFC-modellen)
  3. USB-hulppoort (vooraan)

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

4. 10BASE-T / 100BASE-TX / 1000BASE-T-poort (Voor netwerkmodellen)
  5. USB-poort
  6. USB-hulppoort (achteraan)

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Volg bij het aansluiten van de USB- of netwerkkabel de instructies in de software/het driverinstallatieprogramma.

Om de driver en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat te installeren, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.