Home > Beheerder > Beveiligingsfuncties > Netwerkbeveiliging > Voor u netwerkbeveiligingsfuncties gebruikt

Voor u netwerkbeveiligingsfuncties gebruikt

Uw apparaat gebruikt enkele van de meest recente protocollen voor netwerkbeveiliging en -versleuteling. Deze netwerkfuncties kunnen worden geïntegreerd in uw algemene netwerkbeveiligingsplan om uw gegevens te helpen beschermen en ongeoorloofde toegang tot het apparaat te verhinderen.
image

Wij raden u aan om de protocollen Telnet, FTP-server en TFTP uit te schakelen. Toegang tot het apparaat via deze protocollen is niet veilig.