PBX en TRANSFER

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

De standaardinstelling van [Tel lijn inst] op het apparaat is [Normaal], zodat u het apparaat op een standaard openbaar telefoonnetwerk (PSTN) kunt aansluiten. De meeste kantoren gebruiken echter een centraal telefoonsysteem oftewel een Private Branch Exchange (PBX). Uw apparaat kan op de meeste PBX-telefoonsystemen worden aangesloten. De oproepfunctie van het apparaat ondersteunt alleen TBR (Timed Break Recall). TBR werkt met de meeste PBX-systemen, zodat u toegang krijgt tot een buitenlijn of gesprekken naar een andere lijn kunt doorverbinden.. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop in de tabel.

Toepasselijke modellen

Om de oproepfunctie van het apparaat te gebruiken

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

R

image

Wijs een telefoonnummer toe aan de knop die in het adresboek is opgeslagen (voor sommige modellen is dit een ééntoetsnummer of snelkiesnummer). Wanneer u het adresboeknummer programmeert (Eéntoetsnummer en Snelkiesnummer in sommige modellen), drukt u eerst op de knop (de LCD geeft "!" weer) en voert u vervolgens het telefoonnummer in. Zo hoeft u niet elke keer op de knop te drukken voordat u uit het adresboek kiest (Eéntoetsnummer of Snelkiezen). Uw type telefoonlijn moet op het apparaat op PBX zijn ingesteld om deze functie te gebruiken.