Handelsmerken

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc., die in de Verenigde Staten en andere landen wettig zijn gedeponeerd.

Nuance en PaperPort zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nuance Communications, Inc. of dochterbedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Adobe®, Reader®, PostScript en PostScript 3 zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® en Wi-Fi Direct® zijn gedeponeerde handelsmerken van Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, WPA3, Wi-Fi CERTIFIED en Wi-Fi Protected Setup zijn handelsmerken van Wi-Fi Alliance®.

Android, Google Drive en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC. Het gebruik van deze handelsmerken is onderhevig aan toestemming van Google.

Mopria en het Mopria-logo zijn al dan niet gedeponeerde handelsmerken en servicemerken van Mopria Alliance, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Onbevoegd gebruik is ten strengste verboden.

EVERNOTE is een handelsmerk van Evernote Corporation en wordt onder licentie gebruikt.

Het Bluetooth®-woordmerk is een wettig gedeponeerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc., en elk gebruik hiervan door Brother Industries, Ltd. is onder licentie. Alle overige merken en handelsnamen zijn eigendom van de desbetreffende houders.

Elk bedrijf waarvan de softwarenaam in deze handleiding is vermeld, beschikt over een softwarelicentieovereenkomst die specifiek is voor de eigen programma's.

Handelsmerken van software

FlashFX® is een wettig gedeponeerd handelsmerk van Datalight, Inc.

FlashFX® Pro is een handelsmerk van Datalight, Inc.

FlashFX® Tera is een handelsmerk van Datalight, Inc.

Reliance is een handelsmerk van Datalight, Inc.

Reliance Nitro is een handelsmerk van Datalight, Inc.

Datalight® is een wettig gedeponeerd handelsmerk van Datalight, Inc.

Alle handels- en productnamen van bedrijven die vermeld zijn op Brother-producten, de bijbehorende documenten en andere materialen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectieve bedrijven.