Home > Netwerk > Netwerkfuncties > De functie Fax naar server verzenden gebruiken > Voor u een fax naar de faxserver verzendt

Voor u een fax naar de faxserver verzendt

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Als u een document naar de faxserver verzendt, moet de juiste syntaxis voor die server worden gebruikt. Het bestemmingsfaxnummer moet worden verzonden met een voor- en achtervoegsel die overeenstemmen met de parameters die worden gebruikt door de faxserver. In de meeste gevallen is de syntaxis voor het voorvoegsel "fax=" en de syntaxis voor het achtervoegsel de domeinnaam van de e-mailgateway van de faxserver. Aan het begin van het achtervoegsel moet ook het symbool "@" worden opgenomen. De gegevens van het voor- en het achtervoegsel moeten in het apparaat worden opgeslagen voor u de functie Faxen naar server kunt gebruiken. Bestemmingsfaxnummers kunnen worden opgeslagen in het adresboek of kunnen met de kiestoetsen worden ingevoerd (nummers van maximaal 40 cijfers). Als u bijvoorbeeld een document naar faxnummer 123-555-0001 wilt verzenden, gebruikt u de volgende syntaxis:

image
image

Uw faxserverapplicatie dient een e-mailgateway te ondersteunen.