Home > Fax > Faxrapporten > Een verzendrapport afdrukken

Een verzendrapport afdrukken

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
U kunt het verzendrapport gebruiken als bewijs dat u een fax hebt verzonden. Dit rapport vermeldt de naam of faxnummer van de partij, de tijd en datum van de transmissie, de duur van de transmissie, het aantal verzonden pagina's en of de transmissie wel of niet is gelukt.

Voor het verzendrapport zijn verschillende instellingen mogelijk:

Aan

Druk een rapport af na elke fax die u verzendt.

Aan (+afb.)

Drukt een rapport af na elke verzonden fax.

Een gedeelte van de eerste pagina van de fax wordt op het rapport weergegeven.

Alleen fout

Drukt een rapport af als uw fax niet succesvol is wegens een transmissiefout.

Alleen fout (+afbeelding)

Drukt een rapport af als uw fax niet succesvol is wegens een transmissiefout.

Een deel van de eerste pagina van de fax verschijnt op het rapport.

Uit

Uw apparaat drukt geen rapporten af na het verzenden van faxen.

1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Fax]>[Kies rapport]>[Verzendrapp.].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op de gewenste optie.
    Als u [Aan(+afb.)] of [Alleen fout(+afbeelding)] selecteert, verschijnt de afbeelding niet op het verzendrapport als Direct verzenden is ingesteld op [Aan].
  3. Druk op image.
    Als de transmissie succesvol is, verschijnt OK naast RESULT op het verzendrapport. Als de transmissie niet succesvol is, verschijnt NG naast RESULT.