Home > Fax > Telefoondiensten en externe apparaten > Aansluiting op meerdere lijnen (PBX)

Aansluiting op meerdere lijnen (PBX)

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Wij raden u aan om contact op te nemen met het bedrijf dat uw PBX heeft geïnstalleerd om uw apparaat aan te sluiten. Wanneer u beschikt over een systeem met meerdere lijnen, raden wij u aan om de installateur te vragen om het apparaat op de laatste lijn van het systeem aan te sluiten. Zo wordt voorkomen dat het apparaat wordt geactiveerd wanneer het systeem telefoonoproepen ontvangt. Als alle inkomende oproepen worden beantwoord door een telefonist(e), raden we aan om de ontvangstmodus in te stellen op [Handmatig].

Wij kunnen niet garanderen dat uw apparaat onder alle omstandigheden naar behoren werkt als deze is aangesloten op een PBX. Neem bij problemen met het verzenden of ontvangen van faxen eerst contact op met het bedrijf dat uw centrale verzorgt.