Home > Beveiliging > Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken > De openbare modus configureren voor Secure Function Lock 3.0

De openbare modus configureren voor Secure Function Lock 3.0

Gebruik het scherm Secure Function Lock om de openbare modus in te stellen. Deze modus beperkt welke functies beschikbaar zijn voor algemene gebruikers. Algemene gebruikers hoeven geen wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot functies die via instellingen van openbare modus beschikbaar zijn.
image
Onder de openbare modus vallen ook afdruktaken die via Brother iPrint&Scan en Brother Mobile Connect worden verzonden.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder > Functie gebruikersbeperking of Beperkingsbeheer.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Selecteer Beveiligd functieslot.
  6. Klik op Indienen.
  7. Klik op het menu Beperkte functies .
  8. Vink in de rij Openbare modus een selectievakje aan of uit om de weergegeven functie toe te staan of te beperken.
  9. Klik op Indienen.