Home > Fax > Telefoondiensten en externe apparaten > Extern antwoordapparaat > Een extern antwoordapparaat aansluiten

Een extern antwoordapparaat aansluiten

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Stel uw externe antwoordapparaat in op het laagste aantal belsignalen dat is toegestaan. Neem contact op met uw telefoonbedrijf voor meer informatie. (De instelling voor de belvertraging van het apparaat is niet van toepassing.)
  2. Neem een uitgaand bericht op uw externe antwoordapparaat op.
  3. Stel het antwoordapparaat in om oproepen aan te nemen.
  4. Stel de ontvangstmodus op uw apparaat in op [Ext. TEL/ANT].