Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat configureren voor een draadloos netwerk met behulp van de installatiewizard op de computer

Uw apparaat configureren voor een draadloos netwerk met behulp van de installatiewizard op de computer

Gerelateerde modellen:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OPMERKING

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

De draadloze netwerkverbinding kan alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

1. Download het installatieprogramma via de pagina Downloads voor uw model op support.brother.com/downloads.
  2. Start het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm.
  3. Selecteer Draadloze netwerkverbinding (wifi) of Draadloze netwerkverbinding (wifi) (optioneel) en klik vervolgens op Volgende .
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De instellingen voor het draadloze netwerk zijn nu geconfigureerd.