Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Foto's en grafische afbeeldingen scannen

Foto's en grafische afbeeldingen scannen

Gescande foto's of afbeeldingen rechtstreeks naar uw computer verzenden.
image

Gebruik de scanknop op het apparaat om tijdelijke wijzigingen aan de scaninstellingen aan te brengen. Gebruik Brother iPrint&Scan om permanente wijzigingen aan te brengen.

1. Plaats uw document.
  2. Druk op [Scannen]>[naar computer]>[naar afbeelding].
  3. Als het apparaat verbonden is met het netwerk, selecteert u de naam van de computer waarnaar u gegevens wilt verzenden.
    image

Wanneer u via de LCD wordt gevraagd om een pincode in te voeren, voert u via de LCD de vier cijfers van de pincode voor de betreffende computer in en drukt u vervolgens op [OK].

4. (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Om de instellingen te wijzigen, drukt u op [Opties] en selecteert u vervolgens de scaninstellingen die u wilt wijzigen.(DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Om de instellingen te wijzigen, drukt u op image[Opties] en selecteert u vervolgens de scaninstellingen die u wilt wijzigen. Sla deze stap over als u de standaardinstellingen gebruikt.
    • [2-zijdige scan] (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    • [Scaninstellingen]
    • [Kleurinstelling]
    • [Resolutie]
    • [Bestandstype]
    • [Documentformaat]
    • [Helderheid]
    • [Contrast]

(alleen beschikbaar voor de opties [Kleur] en [Grijs])

• [Autom. recht]
    • [Geen lege pagina's]
    • [Gevoeligheid geen lege pag.]
    • [Achtergr.kleur verwijderen]

(alleen beschikbaar voor de opties [Kleur] en [Grijs])

• [Marge-instelling] (alleen op bepaalde modellen beschikbaar)
    • [Z/w TIFF-compressie]
    image
    • Om de scaninstellingen te wijzigen, moet een computer waarop de software Brother iPrint&Scan geïnstalleerd is, aangesloten zijn op het apparaat.

• Als de knop [OK] wordt weergegeven op uw apparaat, drukt u op [OK].

• Om de instellingen als een snelkoppeling op te slaan, drukt u op [Opslaan als snelk.].

5. Druk op [Start].
    Het apparaat begint met scannen. Als u de glasplaat van het apparaat gebruiken, volgt u de instructies op het aanraakscherm om de scantaak te vervolledigen.