Home > Mobiel/Web Connect > AirPrint > Afdrukken met AirPrint > Afdrukken met AirPrint (macOS)

Afdrukken met AirPrint (macOS)

De afdrukprocedure kan per toepassing variëren. In onderstaand voorbeeld wordt Safari gebruikt. Controleer of uw apparaat in de printerlijst op uw Mac-computer wordt vermeld voordat u de afdrukprocedure start.

1. Controleer of het apparaat is ingeschakeld.
  2. Plaats het papier in de papierlade en pas de papierlade-instellingen op het apparaat aan.
  3. Gebruik Safari op uw Mac-computer om de pagina te openen die u wilt afdrukken.
  4. Klik op het Archief-menu en selecteer vervolgens Druk af.
  5. Controleer of uw apparaat is geselecteerd. Als een ander apparaat (of geen apparaat) is geselecteerd, klikt u op het pop-upmenu Printer en selecteert u uw apparaat.
  6. Geef de gewenste opties op, zoals het aantal af te drukken pagina's of tweezijdig afdrukken (indien ondersteund door uw apparaat).
  7. Klik op Druk af.