Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Gigabit Ethernet (alleen bedrade netwerken)

Gigabit Ethernet (alleen bedrade netwerken)

Uw apparaat ondersteunt 1000BASE-T Gigabit Ethernet. Om verbinding te maken met een 1000BASE-T Gigabit Ethernet-netwerk, moet u de ethernetkoppelingsmodus van het apparaat instellen op Auto via het bedieningspaneel van het apparaat of met behulp van Beheer via een webbrowser.

image
  • Gebruik een netwerkkabel van categorie 5e (of hoger). Het apparaat kan automatisch onderhandelen over de hoogst ondersteunde netwerksnelheid. Bijvoorbeeld: om netwerksnelheden van 1000BASE-T te verkrijgen, moet de volledige verbindingsinfrastructuur, met inbegrip van netwerkschakelaars en kabels, ook snelheden van 1000BASE-T ondersteunen. Anders zal het apparaat communiceren op 10BASE-T of 100BASE-TX.