Home > Fax > PC-FAX > PC-FAX voor Windows > Overzicht van PC-FAX (Windows) > Uw adresboek van PC-Fax configureren (Windows) > Importeer informatie naar uw PC-FAX-adresboek (Windows)

Importeer informatie naar uw PC-FAX-adresboek (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
U kunt ASCII-tekstbestanden (*.csv) of vCards (elektronische visitekaartjes) importeren naar uw adresboek.
  1. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).
    Het dialoogvenster Adresboek verschijnt.
    image
  3. Klik op Bestand>Importeren.
  4. Selecteer een van de volgende opties:
    • Tekst
      Het dialoogvenster Selecteer Items verschijnt. Ga naar stap 5.
    • vCard
      Ga naar stap 8.
  5. Selecteer in het veld Beschikbare items de gegevens die u wilt importeren en klik vervolgens op Toevoegen >>.
    image

U moet in de lijst Beschikbare items velden selecteren en toevoegen in dezelfde volgorde als waarin ze in het te importeren tekstbestand staan.

6. Als u een ASCII-bestand importeert, selecteert u onder het gedeelte Deelteken de optie Tab of Komma om de gegevensvelden te scheiden.
  7. Klik op OK.
  8. Blader naar de map waar u de gegevens wilt importeren, voer de bestandsnaam in en klik vervolgens op Openen.