Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Scan naar FTP > Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

Gescande informatie delen door het op uw FTP-server op te slaan.
  1. Plaats uw document.
  2. Druk op [Scannen]>[naar FTP/SFTP].
  3. Wanneer de serverprofielen die u ingesteld hebt met Beheer via een webbrowser verschijnen, selecteert u het gewenste profiel. Als het profiel niet volledig is ingevuld (bijvoorbeeld wanneer de accountnaam en het wachtwoord om in te loggen ontbreken of wanneer de kwaliteit of het bestandstype niet is geselecteerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.
  4. Druk op [Start].
    Het apparaat begint met scannen. Als u de glasplaat van het apparaat gebruiken, volgt u de instructies op het aanraakscherm om de scantaak te vervolledigen.