Rapporten

De volgende rapporten zijn beschikbaar:

Verzendrapport controleren (Voor modellen met een faxfunctie)
Het rapport Verzendrapport controleren drukt een verzendrapport voor uw laatste transmissie af.
Adresboek
Het adresboekrapport is een lijst van namen en nummers die zijn opgeslagen in het geheugen van het adresboek.
Faxjournaal (Voor modellen met een faxfunctie)
Het faxjournaal is een lijst met informatie over de laatste 200 ontvangen en verzonden faxen. (TX betekent verzenden, RX betekent ontvangen.)
Gebruikersinstellingen
Het rapport Gebruikersinstellingen is een lijst van uw huidige instellingen.
Printerinstellingen
Het printerinstellingenrapport drukt een lijst met uw huidige printerinstellingen af.
Netwerkconfiguratie (Modellen met netwerkfunctie)
Het netwerkconfiguratierapport is een lijst met uw huidige netwerkinstellingen.
Bestandslijst afdrukken
Met Bestandslijst afdrukken wordt een lijst met de lettertypes en de in het apparaat opgeslagen macro-/streaminstelling afgedrukt.
Drumdot afdrukken
Met Drumdot afdrukken wordt het drumdotblad afgedrukt, wat helpt bij het reinigen van de drumeenheid.
WLAN-rapport (Modellen met draadloze netwerkfunctie)
Met het WLAN-rapport drukt u de verbindingsdiagnose van het draadloze LAN af.