Het Kiezen van een foutief nummer voorkomen (Kiesbeperking)

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Deze functie voorkomt dat gebruikers per ongeluk een fax verzenden of oproep doen naar een foutief nummer. U kunt het apparaat instellen op beperkt kiezen bij gebruik van de kiestoetsen, het adresboek, snelkoppelingen en LDAP zoeken.
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Fax]>[Kiesbeperking].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op een van de volgende opties:
    • [Cijfertoetsen]
    • [Adres boek]
      image
      Als u adresboeknummers combineert tijdens het kiezen, worden de nummers herkend als invoer met kiestoetsen en worden deze niet beperkt.
    • [Snelk.]
    • [LDAP-server]
  3. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    # tweemaal invoeren

U wordt gevraagd het nummer opnieuw in te voeren. Als u vervolgens hetzelfde nummer juist invoert, wordt het nummer gekozen. Als u het foutieve nummer opnieuw invoert, geeft de LCD een foutmelding weer.

Aan

Het apparaat beperkt het verzenden van alle faxen en uitgaande oproepen voor die kiesmethode.

Uit

Het apparaat legt de kiesmethode geen beperkingen op.

image
    • De instelling [# tweemaal invoeren] werkt niet als u een extern toestel gebruikt voordat u het nummer invoert. U wordt niet gevraagd om het nummer nogmaals in te voeren.
    • Als u [Aan] of [# tweemaal invoeren] koos, kunt u de functie Groepsverzenden niet gebruiken.
  4. Druk op image.