Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Certificaten voor Signed PDF's configureren

Certificaten voor Signed PDF's configureren

Als u Ondertek. PDF selecteert voor scanfuncties, moet u op uw apparaat een certificaat installeren met behulp van Beheer via een webbrowser.
Als u Signed PDF gebruikt, moet u een certificaat installeren op uw apparaat en uw computer.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder>Ondertek. PDF.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
    image
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst Selecteer het certificaat en selecteer vervolgens het certificaat.
  6. Klik op Indienen.