Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Scan naar netwerk (Windows) > Gescande gegevens naar een CIFS-server laden

Gescande gegevens naar een CIFS-server laden

1. Plaats uw document.
  2. Druk op [Scannen]>[naar netwerk].
    image
    • Als u uw gebruikers-ID heeft geregistreerd, verschijnt de optie [naar Mijn map] wanneer u zich aanmeldt bij het apparaat met Active Directory-verificatie of LDAP-verificatie.
    • Om scangegevens te verzenden naar uw opgegeven map op de CIFS-server, drukt u op [naar Mijn map].
    • Om deze functie in te schakelen in het Beheer via een webbrowser, klikt u op het tabblad Scannen en vervolgens op het menu Scannen naar FTP / SFTP / netwerk / SharePoint op de navigatiebalk links. Selecteer Aan in het veld Verzend naar Mijn map. Klik op Indienen.
  3. Wanneer de serverprofielen die u ingesteld hebt met Beheer via een webbrowser verschijnen, selecteert u het gewenste profiel. Als het profiel niet volledig is ingevuld (bijvoorbeeld wanneer de accountnaam en het wachtwoord om in te loggen ontbreken of wanneer de kwaliteit of het bestandstype niet is geselecteerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.
    image
    Wanneer u via de LCD wordt gevraagd om een pincode in te voeren, voert u via de LCD de vier cijfers van de pincode voor de betreffende computer in en drukt u vervolgens op [OK].
  4. Druk op [Start].
    Het apparaat begint met scannen. Als u de glasplaat van het apparaat gebruiken, volgt u de instructies op het aanraakscherm om de scantaak te vervolledigen.