Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect instellen > Toegang aanvragen voor Brother Web Connect

Toegang aanvragen voor Brother Web Connect

Om met Brother Web Connect toegang te kunnen krijgen tot online services, moet u eerst toegang tot Brother Web Connect aanvragen op een computer waarop de software van Brother is geïnstalleerd.
  1. Open de website van het programma Brother Web Connect:
    Optie
    Beschrijving

Windows

Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).

Klik in de linkernavigatiebalk op Doe meer en klik vervolgens op Brother Web Connect.

image
    U kunt de website ook rechtstreeks openen:

Type bwc.brother.com in de adresbalk van de webbrowser.

Mac

Type bwc.brother.com in de adresbalk van de webbrowser.

De pagina Brother Web Connect wordt weergegeven.
  2. Selecteer de service die u wilt gebruiken.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm en vraag toegang aan.
    image
    Als u SharePoint Online gebruikt, volgt u de aanwijzingen op het scherm om een documentbibliotheek te maken.
    Wanneer u klaar bent, wordt uw tijdelijke id weergegeven.
    image
  4. Noteer uw tijdelijke id. U hebt deze nodig om accounts voor het apparaat te registreren. De tijdelijke id is 24 uur geldig.
  5. Sluit de webbrowser.
Nu u een toegangs-id voor Brother Web Connect hebt, moet u deze op uw apparaat registreren en vervolgens vanaf uw apparaat naar de gewenste webservice gaan.