Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scannen met Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Scannen met Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik in de menubalk Finder op Go>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram van iPrint&Scan.

Het scherm van Brother iPrint&Scan verschijnt.
  2. Als uw Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en selecteert u vervolgens de naam van uw model in de lijst. Klik op OK.
  3. Klik nogmaals op OK.
  4. Klik op het pictogram Scan en volg daarna de aanwijzingen op het scherm om uw documenten te scannen.