Home > Beveiliging > LDAP-verificatie gebruiken > Inleiding tot LDAP-verificatie

Inleiding tot LDAP-verificatie

Met LDAP-verificatie kunt u het gebruik van uw apparaat beperken. Wanneer LDAP-verificatie ingeschakeld is, is het bedieningspaneel van het apparaat vergrendeld. U kunt de instellingen van het apparaat pas wijzigen als u een gebruikers-ID en wachtwoord invoert.

LDAP-verificatie biedt de volgende functies:

• Binnenkomende afdrukgegevens opslaan
  • Binnenkomende faxgegevens opslaan
  • Verkrijgt het e-mailadres van de LDAP-server op basis van uw gebruikers-ID tijdens het verzenden van gescande gegevens naar een e-mailserver.

Om deze functie te gebruiken, selecteert u de optie Aan voor de instelling E-mailadres ophalen. Uw e-mailadres wordt ingesteld als de afzender als het apparaat gescande gegevens naar een e-mailserver verzendt, of als de ontvanger als u de gescande gegevens naar uw e-mailadres wilt verzenden.

Wanneer LDAP-verificatie ingeschakeld is, slaat uw apparaat alle binnenkomende faxgegevens op. Als u zich hebt aangemeld, drukt het apparaat alle opgeslagen faxgegevens af.

U kunt de instellingen voor LDAP-verificatie wijzigen met Beheer via een webbrowser.