Bekijk ontvangen PC-FAX-berichten (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Ontvangststatus

Pictogram Status
image

Stand-bymodus

Geen ongelezen berichten

image

Bezig met ontvangen van berichten

image

Ontvangen berichten

Ongelezen berichten

1. Dubbelklik op het pictogram image (PC-Fax Receive (Gereed)) op de taakbalk.
    Het venster PC-FAX Receive (PC-Fax Ontvangen) verschijnt.
    image
  2. Klik op een fax in de lijst om deze te bekijken.
  3. Sluit het venster wanneer u klaar bent.
    image
    Zelfs nadat het venster gesloten is, is PC-Fax Ontvangen nog steeds actief en blijft het pictogram image (PC-Fax Receive (Gereed)) op de taakbalk van uw computer weergegeven. Om PC-Fax Ontvangen af te sluiten, klikt u op het pictogram op de taakbalk en vervolgens op Sluiten.