Home > Beveiliging > Functies voor detectie van het wereldwijde netwerk gebruiken > Communicatie vanaf het wereldwijde netwerk blokkeren

Communicatie vanaf het wereldwijde netwerk blokkeren

image
Wanneer u deze functie inschakelt, wordt de ontvangst van taken van apparaten met een wereldwijd IP-adres geblokkeerd.
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[GlobalNW dtct.]>[Toegang afwijzen]>[Aan].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op image.