Enveloppen plaatsen en bedrukken met de Multif. lade

Druk voordat u de enveloppen plaatst de hoeken en zijkanten van de enveloppen zo plat mogelijk.

image

Wanneer u een ander papierformaat en -type in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat en -type op het apparaat of de computer wijzigen.

1. Maak de achterklep van het apparaat (documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven) open.
    image
  2. Open de papierstop. (MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    image
  3. Open de multifunctionele lade aan de voorkant van het apparaat en laat deze voorzichtig zakken.
    image
  4. Trek de steun van de Multif. lade naar buiten.
    image
  5. Verschuif de papiergeleiders van de multifunctionele lade zodat de te gebruiken enveloppen er precies doorheen passen.
    image
  6. Plaats enveloppen met het afdrukoppervlak naar boven in de Multif. lade.
    image
    image
    • Plaats de enveloppen met de afdrukzijde naar boven in de multif. lade. Zorg ervoor dat de enveloppen zich onder de maximumaanduiding (1) bevinden.
  7. Wijzig uw afdrukvoorkeuren in het dialoogvenster Afdrukken.
    Instellingen
    Opties voor enveloppen

Papierformaat

Com-10

DL

C5

Monarch

Mediatype

Enveloppen

Env. Dik

Env. Dun

8. Stuur uw afdruktaak naar het apparaat.
  9. Wanneer het afdrukken klaar is, doet u de achterklep (documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven) op zo'n manier dicht dat deze in de gesloten positie vastklikt.
    image

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Sluit de papierstop en sluit vervolgens het achterdeksel.