Een certificaat en geheime sleutel importeren

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

image
    • Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

Voorbeeld: https://GedeeldePrinter

• Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de naam van het knooppunt gebruiken.

Voorbeeld: https://brn123456abcdef

• De NetBIOS-naam staat in het rapport van de netwerkconfiguratie.
  3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Netwerk>Beveiliging>Certificaat.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Klik op Certificaat en geheime sleutel importeren.
  6. Blader naar het bestand dat u wilt importeren.
  7. Typ het wachtwoord als het bestand versleuteld is en klik vervolgens op Indienen.
Het certificaat en de geheime sleutel zijn met succes geïmporteerd in uw apparaat.