Home > Beveiliging > Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken > Extra functies van Secure Function Lock 3.0

Extra functies van Secure Function Lock 3.0

Configureer de volgende functies in het scherm Secure Function Lock:
Alle tellers resetten
Klik op Alle tellers resetten in de kolom Paginatellers om de paginateller te resetten.
Exporteren als CSV-bestand
Klik op Exporteren als CSV-bestand om de teller voor de actuele pagina en de laatste pagina inclusief Gebruikerslijst / Beperkte functies als een CSV-bestand te exporteren.
Kaartnummer (NFC ID) (alleen ondersteunde modellen)
Klik op het menu Gebruikerslijst en voer vervolgens de kaart-ID van een gebruiker in het veld Kaartnummer (NFC ID) in. U kunt uw chipkaart gebruiken voor de verificatie.
Laatste tellerstand
Klik op Laatste tellerstand als u wilt dat de pagina de paginatelling onthoudt nadat de teller werd gereset.