Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor faxen op afstand ophalen > Een toegangscode op afstand instellen

Een toegangscode op afstand instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Met een toegangscode op afstand krijgt u toegang tot het apparaat en kunt u het apparaat beheren als u niet in de buurt van het apparaat bent.
Voordat u de afstandsbediening en functies voor bediening op afstand kunt gebruiken, moet u uw eigen code instellen. De fabrieksinstelling van de code is de inactieve code (---*).
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Fax]>[Afst.bediening].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Voer een code van drie cijfers in met behulp van de nummers [0] tot [9], [*] of [#] met behulp van de LCD (de voorinstelling "*" kan niet worden gewijzigd) en druk vervolgens op [OK].
    image
    • Gebruik NOOIT dezelfde code voor uw Code voor activeren op afstand (*51) of Code voor deactiveren op afstand (#51).
    • Om uw code inactief te maken, houdt u image ingedrukt om de inactieve instelling (---*) te herstellen en drukt u vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.