Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax via internettet (I-Fax) > I-faxindstillinger > Bekræftelses-mail for internetfax (I-Fax)

Bekræftelses-mail for internetfax (I-Fax)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  • Verification Mail til afsendelse gør det muligt at anmode om bekræftelse fra den station, hvor din I-Fax eller e-mail blev modtaget og behandlet.
  • Bekræftelses-mail for modtagelse giver mulighed for at sende en standardrapport tilbage til afsendelsesstationen, når en I-fax eller e-mail er modtaget og behandlet.

For at anvende denne funktion skal du konfigurere indstillingerne [Meddelelse] under indstillingerne [Setup mail Rx] og [Setup mail TX] i maskinens betjeningspanelmenu.