Hjem > Sikkerhed > Gem udskriftslog på netværk > Brug af Gem udskriftslog på netværk med Secure Function Lock 3.0

Brug af Gem udskriftslog på netværk med Secure Function Lock 3.0

Når Secure Function Lock 3.0 (sikker funktionslås) er aktiv, registreres navnene for de registrerede brugere af kopi, Fax-RX (MFC-modeller), Web Connect Print og USB Direct Print (hvis tilgængelig) i rapporten Gem udskriftslog på netværk. Når Active Directory-godkendelse er aktiveret, registreres brugernavnet i rapporten Gem udskriftslog på netværk: