Hjem > Præsentation af maskinen > Tilpasning af din maskine

Tilpasning af din maskine

Relaterede modeller:MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Menuen [Administratorindstill.] giver dig mulighed for at omdøbe startskærmene og omarrangere ikonerne.

Menuen [Startskærmindstillinger] og menuen [Andre skærmindstillinger] giver adgang til følgende funktioner:

• Omdøbning af fanerne på startskærmen
  • Tilføjelse, fjernelse og omplacering af ikonerne på startskærmene
  • Indstilling af hovedstartskærmen
  • Valg af skærmens baggrundsfarve
  • Vælg, om maskinens IP-adresse skal vises på startskærme
  • Ændring af standardfunktionerne for skærmen Kopi og skærmen Scan

Menuen [Administratorindstill.] giver dig mulighed for at håndtere tilladelser og begrænsninger.

Menuen [Begrænsningsstyring] giver adgang til følgende funktioner:

• Brugerbegrænsning
    • Secure Function Lock (sikker funktionslås)
    • Active Directory Authentication
    • LDAP-godkendelse
  • Indstillingslås

Du finder flere oplysninger under imageimage Relaterede informationer Sikkerhed og Låsning af maskinindstillinger fra betjeningspanelet