Sådan ændrer du fjernkoder

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Den forudindstillede fjernaktiveringskode er *51. Den forudindstillede fjerndeaktiveringskode er #51. Hvis du altid mister forbindelsen under fjernadgang til din eksterne telefonsvarer, kan du prøve at ændre de trecifrede fjernkoder ved at bruge tallene 0-9, *eller #.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Fjernkoder].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Aktiver kode] for at ændre fjernaktiveringskoden. Indtast den nye kode, og tryk derefter på [OK].
    • For at ændre fjerndeaktiveringskoden skal du trykke på [Deaktiver kode]. Indtast den nye kode, og tryk derefter på [OK].
    • Hvis du ikke vil ændre koderne, skal du gå til det næste trin.
    • For at deaktivere (eller aktivere) fjernkoderne skal du trykke på [Fjernkoder] og derefter trykke på [Fra] (eller [Til]).