Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Hukommelsesmodtagefunktioner > Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Brug funktionen Faxvideresendelse til automatisk at videresende dine indgående faxmeddelelser til en anden maskine.
  1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Huk.modtagelse].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Send fax].
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Manuel] for at angive modtagerens faxnummer (op til 20 cifre) eller e-mailadresse ved hjælp af displayet.

Tryk på [OK].

image

For at videresende en fax ved hjælp af en e-mail-adresse, skal du trykke på image, indtaste e-mail-adresse, og tryk på [OK].

Vælg den ønskede filtype.

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

• Tryk på [Adresse bog].

Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at rulle, indtil du finder det faxnummer eller den e-mailadresse, som du vil videresende faxerne til.

Tryk på det faxnummer eller den e-mail-adresse, du ønsker.

image
    • Tryk på [Backup udsk.: Til] eller [Backup udsk.: Fra]. Hvis du vælger [Backup udsk.: Til], udskriver maskinen også en kopi af modtagede faxer på din maskine.
  4. Tryk på image.