Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Lagring af faxnumre > Lagring af numre i adressebog

Lagring af numre i adressebog

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Tryk på image [Fax]>[Adresse bog].
  2. Gør følgende:
    1. Tryk på [Rediger].
    2. Tryk på [Tilføj ny adresse].
    3. Tryk på [Navn].
    4. Indtast navnet på displayet (op til 16 tegn), og tryk derefter på [OK].
    5. Tryk på [Adresse].
    6. Indtast fax- eller telefonnummeret på displayet (op til 20 tegn), og tryk derefter på [OK].
      image

For at gemme en e-mailadresse til brug sammen med Internet Fax eller Scan til e-mailserver, skal du trykke på image, indtaste e-mailadressen og trykke på [OK].

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

7. Tryk på [OK].
    Du kan gemme et andet nummer i adressebogen ved at gentage disse trin.